fbpx

Certifierad Danslärare

David Kay - Danslärare och Grundare

Efter att ha arbetat 15 år som DJ på Europas alla dansgolv, såg han den fantastisk pardansen Brasiliansk ZOUK, där man kan uttrycka sin musikalitet tillsammans med mjuka och sensuella rörelser. Han reser nu världen runt för att undervisa, dansa och utforska dansen från dess djupaste rötter för att dela med sig av alla hemligheter som gör den så magiskt mjuk och fin.

2011 startade han ZOUK Malmö Dansskola med målet att hjälpa alla att lära sig dansa och att hitta denna fantastiska glädjen i livet. Han hittar sin inspiration i moderna dansstilar, kontaktimprovisation och han förstod på en gång hur ZOUK dansens mjukhet med dess djupa teknik, utvecklar hans andra danser, salsa och bachata. Han använder energi, flow och kontakt för att förstärka både känslan i dansen och med sin partner, som sen formar dansens magi som en våg på vatten.

David har flertalet lärarcertifikat samt genomförda studier och är en av de få lärare i Norden som undervisar och sprider denna moderna dans.
Han har uppträtt utomlands på den internationellt kända Prague ZOUK Congress och har undervisat på världens största och mest respekterade International Dutch ZOUK Congress.