fbpx

ZOUK DANSKURSER

Conscious ZOUK · Naturliga energiflöden · Inkännande

Gratis prova på ZOUK privatlektion klass (värde 400kr), bokas in efter lediga tider per email [email protected]

Alla är välkomna att lära sig ZOUK, med eller utan partner nybörjare/forts eller avancerade dansare. Med en meditativ känsla lär du dig att låta kroppen vara i sitt naturliga flöde och med hög inkänning föra och följa olika energier.

Dansen är så vacker och känslan som ger detta börjar ifrån det inre.

💞 Upplev en dansstil som får ditt hjärta att slå hårdare och din sensualitet att blomstra! Du kommer att få smidiga och sensuella rörelser med precision, flyt i dina rörelser och att lära dig använda dina höfter på ett sätt du aldrig tidigare trott var möjligt. Men det bästa med brasiliansk zouk är närheten till din danspartner, skapa en känslomässig koppling genom rörelserna och uttryck känslor genom dansen och såklart den fantastiska musiken!

Dela gärna så fler får veta om denna fantastiska dansform.

Facebook page www.facebook.com/zoukmalmo
Nyhetsbrev www.zoukmalmo.com/nyhetsbrev

Vi ses med massor av härlig dans tillsammans.

Gratis Prova-PåKlicka här

Vill du lära dig snabbt och bli en grym dansare? kolla in detta

VAD SÄGER ELEVERNA?

Tagit privatlektioner med David och jag kan bara säga att dansa med David är så mycket mer än bara dans. Det är som om att David tar med en på en resa genom livet med sin djuphet och sin förmåga… Read more ””

Superkul!!! Glädje och pedagogik i en härlig blandning. Nya utmaningar och god feedback vid varje kurstillfällen. Kursen rekommenderas starkt!

They say I transformed my dancing now completely, as I am paying attention to connection a lot and they want to meet the miracle swedish guy who taught me that in a weekend…

I went to the classes in Malmö today and it was great! You are very good teachers and it was nice to see so many students

10% RABATT PÅ DANSSKOR!

Uppge att du är elev på ZOUK MALMÖ Dansskola när du handlar på dansskor.se, så får du 10% i rabatt!