fbpx

David & Harriet - Certifierade Danslärare

David Kay - Danslärare och Grundare

Efter att ha arbetat 15 år som DJ på Europas alla dansgolv, såg han den fantastisk pardansen Brasiliansk ZOUK, där man kan uttrycka sin musikalitet tillsammans med mjuka och sensuella rörelser. Han reser nu världen runt för att undervisa, dansa och utforska dansen från dess djupaste rötter för att dela med sig av alla hemligheter som gör den så magiskt mjuk och fin.

2011 startade han ZOUK Malmö Dansskola med målet att hjälpa alla att lära sig dansa och att hitta denna fantastiska glädjen i livet. Han hittar sin inspiration i moderna dansstilar, kontaktimprovisation och han förstod på en gång hur ZOUK dansens mjukhet med dess djupa teknik, utvecklar hans andra danser, salsa och bachata. Han använder energi, flow och kontakt för att förstärka både känslan i dansen och med sin partner, som sen formar dansens magi som en våg på vatten.

David har flertalet lärarcertifikat samt genomförda studier och är en av de få lärare i Norden som undervisar och sprider denna moderna dans.
Han har uppträtt utomlands tillsammans med sin partner Harriet på den internationellt kända Prague ZOUK Congress och de har undervisat på världens största och mest respekterade International Dutch ZOUK Congress, tillsammans med världens mest eftertraktade ZOUK lärare.

Harriet Arnberg - Danslärare

Harriet är en mångfacetterad dansare som har många års erfarenhet av jazz, balett, magdans, bollywood och salsa bland andra. Hon har uppträtt med flera olika dansgrupper, deltagit i musikvideos och koreograferat scenshower. Hon jobbar även som eldartist och skapar och uppträder regelbundet i shower.
ZOUK är hennes stora passion med fokus på ladystyling och uppträdanden. Hon hittar inspiration i modern dans och kontaktimprovisation, och hennes mål är att kombinera energi och flow med teknik och elegans som ger dansen det lilla extra. Harriet blev en del av ZOUK Malmö 2015 och har sedan dess rest runt för att delta i kongresser och ta privatlektioner för några av de bästa lärarna i världen.

Harriet har uppträtt utomlands tillsammans med sin partner David på den internationellt kända Prague ZOUK Congress och de har undervisat på världens största och mest respekterade International Dutch ZOUK Congress, tillsammans med världens mest eftertraktade ZOUK lärare.