David & Harriet - Certifierade Danslärare

David Kay - Danslärare och Grundare

Efter att ha arbetat 15 år som DJ i Europa föll han för den sensuella pardansen Brasiliansk ZOUK och dess djupa musikalitet med mjuka och sensuella rörelser.
Han reser världen runt för att dansa och lära sig från de bästa och mest erfarna lärarna och delar med sig av dansens alla hemligheter som gör den så fantastiskt fin och härlig.

2011 Startade han ZOUK Malmö Dansskola med målet att hjälpa alla att lära sig dansa och att hitta denna fantastiska känsla. Han hittar sin inspiration i moderna dansstilar och kontaktimprovisation och förstod på en gång hur ZOUK dansens teknik gynnar, samt utvecklar hans andra danser, salsa och bachata. Han använder energi, flow och kontakt för att förstärka både känslan och det vackra.

David har två lärarcertifikat och är en av de få lärare i Norden som undervisar och sprider denna moderna dans. Han har undervisat utomlands och har också uppträtt på en av de största ZOUK kongresserna i världen tillsammans med sin partner Harriet.

 

Harriet Arnberg - Danslärare

Harriet är en mångfacetterad dansare som har många års erfarenhet av jazz, balett, magdans, bollywood och salsa bland andra. Hon har uppträtt med flera olika dansgrupper, deltagit i musikvideos och koreograferat scenshower. Just nu undervisar hon på två olika dansskolor och håller regelbundet i workshops för bollywood, poledance och magdans.Hon jobbar även som eldartist och skapar och uppträder regelbundet i shower. ZOUK är hennes nyaste passion med fokus på ladystyling och uppträdanden. Hon hittar inspiration i modern dans och kontaktimprovisation, och hennes mål är att kombinera energi och flow med teknik och elegans som ger dansen det lilla extra. Harriet blev en del av ZOUK Malmö 2015 och har sedan dess rest runt för att delta i kongresser och ta privatlektioner för några av de bästa lärarna i världen. Hon har deltagit i flera shower och undervisat både i Sverige och utomlands.